Gezocht: vrijwilligers bij vieringen op de Cromhoff.

Sinds jaar en dag komen bewoners van de Cromhoff op de eerste, derde en soms vijfde donderdag van de maand om 16:00 uur bijeen om te vieren. Op de eerste en de vijfde donderdag van de maand vindt een RK-viering plaats en op de derde een Protestantse.
Met hulp van vrijwilligers kunnen ook degenen die niet mobiel zijn naar de kerkdiensten komen. Om dit mogelijk te blijven maken zijn we op zoek naar enkele nieuwe mensen, met name om te helpen bij de RK-vieringen. We zoeken mensen die bewoners willen en kunnen begeleiden. Hiervoor is een redelijk goede conditie van belang omdat er onder meer enkele meubels verschoven en rolstoelen geduwd moeten worden. De vrijwilligers arriveren tegen 15.30 uur. Na afloop van de viering, zo rond 17:00 uur, en nadat de mensen zijn begeleid naar hun woongroep kan er samen koffie gedronken en nagepraat worden.

Denkt u dat dit werk als vrijwilliger misschien iets voor u is? Neemt u dan contact op met Jovan Bilbija, geestelijk begeleider bij Livio: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.