Mijn naam is Ans te Lintelo. Ik woon en werk al vele jaren in de parochie Maria Vlucht. Ik ben 63 jaar, echtgenote, moeder en oma.

Ik vind het bijzonder fijn om u te kunnen vertellen dat ik vanaf 1 september 2020 ook mag werken in de parochies Jacobus de Meerdere en Franciscus van Assisië.

Ik zal me vooral bezighouden met de doelgroep jongeren vanaf groep 8 tot … Het is fijn dat ook deze twee parochies willen investeren in deze groep.

Ik hoop in in samenwerking met het pastoraal team en een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers bijzondere ontmoetingen aan te bieden. Deze ontmoetingen mogen gezellig zijn, maar zullen hopelijk ook iets toevoegen aan de ontwikkeling van de jongere op het gebied van geloofsbeleving anno nu. Ik wil bv. graag hun interesse wekken voor de mensen die het ‘minder’ getroffen hebben. Ook zou ik d.m.v. bijvoorbeeld een spel de aandacht kunnen vragen voor de actuele betekenis van een bijbelverhaal. Theatergroep ‘sTOF ( www.theatergroepstof.nl) uit parochie Maria Vlucht zou voor hen en u kunnen optreden. Wat mij betreft hoort ook een casino-avond (over de gevaren van gokken en verslaving), een Thomasviering, een uitstapje naar Kamp Westerbork en een gourmetavond met een gast aan tafel ook tot de mogelijkheden. Zomaar enkele voorbeelden die kunnen leiden tot het vormen van een vriendenkring van jongeren behorende bij de parochie. Echter ik kan het onmogelijk alleen. Heeft u, of heb jij,  zin om over dit mooie werk met mij van gedachten te wisselen neem dan gerust contact met me op.  Ik kijk er naar uit! 

Redactie: Ans is per 1 september voor 5 uur per week voor elk van beide parochies aangesteld.cross