10_kerken_banner

kerk1Donderdag 7 december 19. 00 uur
Kerstoptreden van de Amerikaanse groep “Venice “. Laat u betoveren door de onnavolgbare close harmony zang van de Lennon brothers uit Venice bij Los Angeles. Zij zingen een bijzonder kerstrepertoire, dat in de ambiance van de Jacobuskerk volledig tot zijn recht zal komen.
Voor kaarten kunt U contact opnemen met het Wilminktheater.
kerstkransje

Donderdag 14 december 20.00 uur
Kerstoptreden van Trijntje Oosterhuis. Zij treedt in de maand december op in enkele kerken in Nederland, waaronder onze Jacobuskerk.

Voor kaarten kunt U contact opnemen met het Wilminktheater.
kerstkransjeZaterdag 16 december 20.00 uur
Voor de vijfde keer komt Monique Kokkeler met haar inmiddels traditionele kerstconcert door Orchestra Twente met koor in de Jacobuskerk. Meerdere solisten hebben hun medewerking toegezegd. Het belooft zoals altijd een sfeervolle viering in erstsfeer te worden! Kaarten via www.orchestratwente.nl
kerst3Zondag 17 december 13.30 tot 16.30
Open dag in de Jacobuskerk. Kom de fraaie kerstaankleding en kerststal bewonderen. O.a het Overdag Koor Enschede ,Lekker zingen Koor en Ever Pop uit Hengelo zorgen voor de muzikale omlijsting. De traditionele warme chocolademelk ontbreekt natuurlijk niet.
Lees hier de fyer: 'Jacobuskerk in Kerstsfeer'
kerst2Donderdag 21 december om 19.30
Groots kerstconcert in de Jacobuskerk. Medewerking wordt verleend door de Politiekapel Twente, het koor Pur Zang uit Oldenzaal en het Overdag Koor Enschede .De entree is gratis. Na afloop is er een deurcollecte .
kerst1Zaterdag 23 december om 16.30
De jaarlijkse Volkskerstzang,die al meer dan 40 jaar kort voor kerst in de Jacobuskerk plaatsvindt. De Lonnekerblazers zullen U verwelkomen met midwinterhoorns. Verder zal o.a. het Koninklijk Blazers Wilhelmina Ensemble uit Glanerbrug optreden.
krans32

Ga naar boven