Met ingang van 5 juli verhuist de donderdagochtendviering van de Kajuit naar de kapel van zorgcentrum Ariënsstaete aan de Lijsterstraat 30.De tijd blijft 9.30 uur.

We lopen daarmee vooruit op de verkoop van de Mariakerk. De bezoekers van de viering zijn er content mee: De viering blijft. We blijven in de wijk en de voorzieningen van Ariënsstaete zijn uitstekend. Na de viering drinken we koffie in de grote zaal van het huis.

Als parochiebestuur en pastoraal team zijn we blij dat dit zo kan. Uiteraard is iedereen welkom in de viering, die beurtelings een eucharistie- en communieviering zal zijn. Zeker ook de bewoners van Ariënsstaete zelf of bijvoorbeeld ‘De Dollard’, dat er vlakbij ligt en waar we de vieringen eerder niet door konden zetten. We hopen dat ons groepje van tien trouwe aanwezigen weer wat zal groeien.

Pastor Antonissen zal voorgaan in de laatste viering in de Kajuit op donderdag 28 juni, pastoraal werker Frank de Heus in de eerste viering op de donderdagochtend in Ariënssttaete op 5 juli.
Johan Lubberink blijft contactpersoon voor de viering en zorgt samen met Joke voor wat er verder nodig is.
cross