In Georgië en Armenië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, gastvrije mensen en de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. We bezoeken de hoofdsteden van beide landen: Jerevan in de schaduw van de voor Armeniërs heilige berg Ararat én Tbilisi, de vrolijke en gezellige hoofdstad van Georgië. We zien de invloeden van Romeinen, Mongolen, Perzen, Turken en Russen én natuurlijk de Georgiërs en Armeniërs zélf terug in het landschap, de kloosters, de steden, de nalatenschap van Stalin en het communisme. We proeven van lokale wijn, gaan bij bewoners zelf op bezoek en genieten van de rijke keuken van beide landen. In mei 2019 zijn beide reisleiders Frank de Heus en Frank Beuger op oriëntatie in beide landen geweest. De reis wordt verzorgd door Drietour. Tijdens heel de reis is een gids mee. Op de drankjes, één rit met jeeps, één lunch en kleine eigen uitgaven en verzekering na, zit alles bij de prijs in.

De reis vindt plaats van donderdag 23 april tot en met  maandag 4 mei 2020. Bij 25 deelnemers is de reissom € 1849,--. Opgave is mogelijk bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 300 988 33.

Informatie-uren zijn er op dinsdag 10 december van 19.30 tot 20.30 uur in het Alphons Ariënshuis aan de Sonderenstraat 55 te Haaksbergen én op donderdag 12 december van 19.30 tot 20.30 uur in het parochieel dienstencentrum aan de Nieuwe Schoolweg 2 te Enschede.

Pastor Frank de Heus