PERSBERICHT

Dat de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) niet een standaard harmonieorkest is, hebben ze al vaak bewezen, o.a. met bijzondere concerten zoals Disco Inverno en A Christmas Carol. Nu start de KEBH als eerste orkest in Twente weer met iets nieuws. KEBH, kind en muziek. Dat is de naam voor het koor, de buitenschoolse muzikale vorming (BSMV) en de blokfluitgroep samen. Daarmee kan je leren muziek maken op verschillende manieren, waarbij overstappen tussen de groepen altijd kan. We spelen elke donderdagavond in het Bonhoeffer College aan de Van der Waalslaan in Enschede.

Op donderdag 14 januari begint KEBH, Kind en Muziek. Vanaf deze donderdag is er wekelijks een repetitie van de blokfluitgroepen, een repetitie met het koor en een les van de Buitenschoolse Muzikale Vorming (BSMV). Hiermee biedt de KEBH een bredere muzikale opleiding, ook voor de jongere jeugd. Kinderen vanaf groep 4 zijn welkom om deel te nemen aan de BSMV, het koor of de blokfluitgroep.

De BSMV begint om 15:45 uur en duurt tot 16:30 uur. Het koor begint om 16:30 uur en repeteert tot 17:15 uur. De blokfluitgroep oefent van 18:30 tot 19:15 uur. Alle repetities vinden plaats op het Bonhoeffer College Van der Waalslaan, lokaal 164. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken of mee te doen. Heb je vragen, dan kan je altijd even contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk op de website, www.kebh.nl, voor meer informatie.

Gerhard Oostingh