10_kerken_banner

HOOP DOET LEVEN

Hoop doet leven is het thema van de bedevaart dit jaar. In de vele jaren, meer dan honderd jaar zijn mensen als Gods volk onderweg naar Overdinkel gegaan om op voorspraak van de heilige Gerardus die hoop te verkrijgen in alles wat hen gaande en staande hield. Ook anno 2018 mogen wij als mensen van hoop, geloof en vertrouwen op bedevaart gaan. Hopelijk weten weer vele mensen uit onze parochies de weg naar Overdinkel te vinden om door de heilige Gerardus als mensen van hoop wegen te gaan van vrede en liefde ook in onze tijd. Dat wij zo gesterkt worden in het leven van alle dag. U bent allen van harte hiervoor uitgenodigd.

Pastor Willy Rekveld

Gerardus Triduüm en Bedevaart  18, 19, 20 en 21 oktober 2018

In navolging van vorige jaren is ook dit jaar gekozen voor een speciale opzet van het bekende Gerardus Triduüm. Dit Triduüm, dat gehouden wordt op de drie dagen voorafgaand aan de Gerardus Majella Bedevaart, is bedoeld voor alle parochianen om zich voor te bereiden op de Bedevaart.

Op donderdag 18 oktober om 19.00 uur is er de Opening van het Triduüm, Eucharistieviering met medewerking van het Dames- en Herenkoor.    

Op vrijdag 19 oktober om 19.00 uur is er een (gebed-) gezinsviering . Het Kinderkoor zal deze viering muzikaal opluisteren. Deze viering is voor alle parochianen, jong en oud. De kinderen van de basisschool kunnen vóór de viering iets maken om tijdens de viering te geven aan iemand anders in de kerk. Daarom willen we ook speciaal voor deze viering alle ouders, opa’s, oma’s, zieken en ouderen uit onze hele parochie uitnodigen!

Op zaterdagavond 20 oktober om 19.00 uur is er een gebedsviering met Dynamique en  medewerking van het Jongerenpastoraat.

Na elke Triduümviering is er gelegenheid om samen koffie, thee of frisdrank te drinken.

U bent van harte welkom om één, of liever nog, meerdere vieringen met ons mee te vieren en u zo voor te bereiden op de 106de Gerardus Majella Bedevaart.

Op zondag 21 oktober om 11.00 uur vindt de Plechtige Eucharistieviering plaats, waarna de processie volgt, met medewerking van het Dames- en Herenkoor en Concordia die de Deutsche Messe van Franz Schubert ten gehore brengt.

Om 15.00 uur Sluitingslof, met medewerking van het dames- en herenkoor.

Indien U verdere informatie wenst kunt u contact opnemen met het parochie centrum van de Gerardus Majella kerk op werkdagen tussen 10.00 en 11.30 uur ( woensdag gesloten) telefoon 053-5381304. Hier kunt u ook (mis)intenties opgeven.

Kosten intenties: vrije gift. Misintenties: € 5,00 Rek. nr: NL 35 RBRB 0918845289 t.n.v. W.H. Olde Meierink, o.v.v. Gerardus Bedevaart Overdinkel.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!

Gerardus Bedevaart groep Overdinkel. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aanmelden nieuwsbrief en parochieblad Pelgrim

Ga naar boven