Na enige tijd en afwachten op de goedkeuring van de kerk kunnen wij u mededelen dat de Kids Time van 26 juni as wel door mag gaan!

Wel gelden de regels die het RIVM heeft opgesteld ook voor ons, ik zal ze hieronder benoemen.

Een begeleider zal buiten de kerk rond 15:30u op de kinderen wachten en zij zal de kinderen (zonder de ouders) naar binnen meenemen. De ouders mogen niet binnenkomen.

Bij afloop, rond 17:00u, brengt een begeleider de kinderen naar buiten.

De kinderen moeten bij binnenkomst hun handen desinfecteren en moeten 1.5 m van de begeleiders houden

De kinderen mogen niet de wc van de kerk gebruiken. (Tip: Laat de kinderen thuis naar de wc gaan voordat zij bij de kerk komen)

Dit zal de laatste KIDS TIME  van dit schooljaar zijn. De kinderen zijn van harte welkom op:

Vrijdag 26 juni 2020 van 15:30u tot 17:00u 

in de parochiezaal van de Sint Jan kerk 

 (Haaksbergerstraat 253 in Enschede).

 

Het thema voor deze bijeenkomst is:

                  Christoffel

Christoffel komt van Christophorus en dat betekent Christusdrager. Hij droeg Christus in zijn hart en volgens de legende ook op zijn schouders. Het zal je niet verbazen dat Sint Christoffel de beschermheilige is van alle reizigers. Hij wordt vaak afgebeeld op bruggen. Heel wat mensen hebben ook een afbeelding van Christoffel aan hun sleutelhanger hangen. Sommigen hebben een afbeelding van Christoffel in hun auto.

 

De KIDS TIME is een club voor kinderen (van groep 5,6 en 7) waar we op een speelse en creatieve manier aan de slag gaan met feesten die we samen vieren in de kerk. Aan de hand van de grotere feesten maken we zo de gang door het kerkelijk jaar. Centraal staat telkens een spannend en voor kinderen geschikt themaverhaal uit de Bijbel of uit de traditie of een eigentijds verhaal. We praten met de kinderen over wat dit nu eigenlijk betekent. We doen een spel of activiteit dat goed past bij het thema en wij maken wat creatiefs. We beginnen en eindigen met een kort gebed. Spelenderwijs vliegt de tijd voorbij!

 

Kun je deze keer niet komen maar vind jij het wel leuk om mee te doen met de Kids Time, ook als je nog nooit bent geweest... Dan kun je nog altijd aansluiten op de eerstvolgende bijeenkomst, na de zomervakantie in het nieuwe schooljaar.

 

Data:       Op de vrijdagen: 2 oktober '20, 27 november '20, 12 februari '21,                   30 april '21 en 18 juni '21

Thema's: Sint Franciscus, Advent, Carnaval, Moederdag en St.Jan

Tijd:         15:30-17:00 uur

Locatie:   Parochiezaal van de Sint Jan Kerk, Haaksbergenstraat 253,                                Enschede

Kosten:    2 euro, per keer (t.b.v. materiaal)

Begeleiders: Saskia, Laura, Engelien en Rim (werkgroep Kids Time)

Je kunt je van tevoren melden bij Saskia Baldewsing: 

  06 – 22 379 624 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij de Kids Time!!