Het Binnenstads Jongeren Koor repeteert elke vrijdagavond in het parochiehuis van de St. Jacobuskerk in Enschede. De repetities zijn van BJK 2013s
20.15 uur tot 21.45 uur. Na de repetities gaat onze kroeg “Het Akohol” open waarin je gezellig nog even kunt na borrelen. Wie interesse heeft om lid te worden van ons koor is elke vrijdagavond van harte welkom om te komen kijken en een repetitie bij te wonen. Besluit je daarna dat ons koor wel wat voor je is, dan wordt een stemtest afgenomen om te kijken in welke stemgroep je het beste past. Veel nummers in ons repertoire zijn meerstemmig: we hebben sopranen, alten, tenoren en bassen. Ons koor valt onder de parochie van de St. Jacobus de Meerdere. Formeel gezien vallen we onder het kerkbestuur van deze parochie en worden we deels door hen financieel ondersteund. Hierdoor kan onze contributie beperkt blijven; namelijk slechts 12.50 euro per maand. Als je bij ons koor komt hoef je de eerste maand geen contributie te betalen.

De functies binnen het bestuur van het koor zelf zijn als volgt verdeeld:
* Voorzitter: Arno ter Brugge.
* Vicevoorzitter: Carien Scholtmeijer.
* Secretaris: Carien Scholtmeijer.
* Penningmeester: Martijn Gervink.

De muzikale leiding van het koor is in handen van Marjan Vleeming. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Margreet Wilmer. Verder zijn enkele andere taken binnen het koor verdeeld onder verschillende commissies o.a. de liturgische commissie, mappen commissie, PR-commissie en de activiteitencommissie. Tweemaal per jaar is er een ledenvergadering, waarin de belangrijkste thema's worden besproken. Mocht je hen willen benaderen dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je enthousiast gemaakt en voel je je al aangesproken? Je kunt je aanmelden of informatie inwinnen via het mailadres:
Carien Scholtmeijer 06 46515160, e-mailen kan ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet, namens het
BinnenstadsJongerenkoor,
Arno ter Brugge