Het BJK (Binnenstad Jacobuskoor Enschede) is een enthousiast koor uit het centrum van Enschede in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Het BJK is een koor dat veelal door de katholieke kerk wordt gevraagd om te komen zingen. Maar hoewel het anders doet vermoeden, accepteren we niet alleen katholieke leden. Bij ons is iedereen welkom!

We zingen voornamelijk liturgische (kerkelijke) liederen maar ons repertoire is divers, variërend van klassieke stukken tot musical- en popnummers. We repeteren elke vrijdagavond in het parochiehuis van de St. Jacobuskerk in Enschede. De repetities zijn van 20.15 uur tot 21.45 uur. Na de repetities gaat onze kroeg het Akohol open waar je gezellig nog even kunt naborrelen.

De muzikale leiding van het koor is in handen van Eline Harbers. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Margreet Wilmer.

Wie interesse heeft om lid te worden van ons koor is elke vrijdagavond van harte welkom om te komen kijken en een repetitie bij te wonen. Als het je leuk lijkt om lid te worden wordt er een stemtest afgenomen om te kijken in welke stemgroep je het beste past. Mocht je twijfelen aan je zangkwaliteiten, ook dat is geen probleem. Het doel is om dit juist op te bouwen of te verbeteren en vooral plezier in het zingen te beleven. Veel nummers in ons repertoire zijn meerstemmig: we hebben sopranen, alten, tenoren en bassen. Als je bij ons koor komt hoef je de eerste maand geen contributie te betalen. Daarna is de contributie 17,50 euro per maand.

Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een email naar binnenstadsjongerenkoor@gmail.com of stuur een berichtje via Instagram

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Binnenstads Jacobuskoor Enschede (BJK-Enschede) (@bjkenschede)