Dag meisjes en jongens, mama's en papa's,

Op zaterdag 27 maart mogen we met maximaal 8 kinderen/gezinnen palmpasenstokken maken in het parochiecentrum naast de Jozefkerk. Daarna lopen we samen in processie naar de Jozefkerk. Hier zal pastor Rekveld de palmpasenstokken zegenen. Maak jij liever thuis jouw palmpasenstok, maar wil je wel graag meelopen in de processie? Dat mag ook.

Datum:           Zaterdag 27 maart

Tijdstip:          14.00 uur – start maken van de palmpasenstokken

                        15.00 uur – start processie op het parkeerterrein achter de Jozefkerk

Locatie:          Parochiecentrum naast de Jozefkerk en parkeerterrein

                        Nieuwe Schoolweg 2

                        7514 CG  Enschede

Aanmelden:    vóór donderdag 25 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege Corona is het voor ouders helaas niet mogelijk om hun eigen kinderen te begeleiden bij het maken van de stokken. In het parochiecentrum zijn twee leden van de werkgroep kinderwoorddiensten aanwezig. Zij ontvangen de kinderen bij de deur en helpen hen verder.

Ouders zijn wel welkom tijdens de processie in de Jozefkerk. Wel willen we u vragen om per gezin slechts één ouder/begeleider aanwezig te laten zijn.

Daarnaast vragen we u om ook kinderen, die alleen in de processie willen meelopen, aan te melden. Als er veel aanmeldingen zijn voor de processie, lopen we in twee verschillende groepen.

Groetjes,
Marijke