De kinderen zijn van harte welkom op: 

vrijdag 2 oktober 2020 van 15:30u tot 17:00u 

in de parochiezaal van de Sint Jan kerk 

 (Haaksbergerstraat 253 in Enschede).

                                Het thema voor deze 1e bijeenkomst:

St. Franciscus/ Franciscus van Assisië en Werelddierendag!

                                        

Kids Time is een club voor kinderen (groep 5,6 en 7) waarmee we op een speelse en creatieve manier aan de slag gaan met feesten die we samen vieren in de kerk.

Vrijdag 2 oktober staat Franciscus van Assisië centraal. Zijn naamdag valt op 4 oktober en is gekozen tot Werelddierendag. Dat is niet voor niets, want Franciscus stond onder meer bekend om zijn liefde voor dieren. Daar zijn prachtige sprookjesachtige verhalen over te vertellen. Dit keer vertellen we het verhaal van Franciscus en de ezel. We hebben het samen over dit verhaal en knutselen er iets moois bij. We beginnen en eindigen met een kort gebed. Geef je zoon of dochter op bij Saskia. Als je als ouder mee wilt helpen, ben je van harte welkom om er ook bij te zijn! 

 

Kun je deze keer niet komen maar vind jij het wel leuk om mee te doen met de Kids Time, ook als je nog nooit bent geweest... Dan kun je nog altijd aansluiten op de eerstvolgende bijeenkomst.


Begeleiders: Saskia, Laura, Engelien en Rim  

Volgende datums: 27 november, 12 februari, 30 april en 18 juni  

Tijd: 15:30 uur tot 17:00 uur 

Locatie: Parochiezaal Sint Jan-Kerk, Haaksbergenstraat 253, Enschede 

Kosten: € 2,00 per keer (t.b.v. materiaal) 

Opgave: 06 22 379 624 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.