De werkgroep Kinderwoorddiensten Zuid en Kids Time bieden elk het hele jaar door programma’s  aan. Beide werkgroepen kunnen rekenen op een vaste groep vrijwilligers maar kunnen nog hulp gebruiken. Ze zijn op zoek naar jonge ouders. 

De vrijwilligers in deze groepen zijn jonge, werkende ouders. Het combineren van het gezin, werk, sport en vrijwilligerswerk is niet altijd even makkelijk. Werken aan projecten het hele jaar door is voor de ouders met jonge gezinnen een te grote belasting op hun schaarse vrije tijd. Jonge vrijwilligers kunnen echter als de beste al de verhalen vertalen naar deze tijd. Dat is precies waarnaar onze werkgroepen op zoek zijn. Je kunt je aanmelden bij een van de werkgroepen. Je doet dan een jaar lang mee in de werkgroep. Anders meedoen kan ook. Met een thema meedoen of met een project.

Ik wil wel iets leuks doen met kinderen en geloof maar ik heb niet zoveel tijd.

Kies voor Kids Time. Kids Time werkt met een jaarprogramma. Je legt je vast voor een thema. De coördinatrice en pastor bereiden de thema’s voor. Wat wordt er gevraagd van de vrijwilliger?           
1. Je verdiepen in de gekozen thema. De teksten krijg je aangeleverd.
2. Met de werkgroep de middag verzorgen.
3. Je kunt lang van tevoren bepalen aan welk thema je mee wilt werken.

Ik wil graag iets meer aan het geloof doen samen met mijn gezin.

Kies dan voor de kinderwoorddienst. De projecten worden ook hier door de coördinatrice en pastor uitgezocht. Maar, door je maximaal zes weken lang te verdiepen in de teksten krijg je, net als de kinderen, een goede voorbereiding op het feest dat gevierd gaat worden. Je hoeft niet elke week mee te doen. De vrijwilligers werken met een rooster. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, maar de zes weken komen mooi samen met Kerst of Pasen.

Na afloop beslis je of je nog een keer mee wilt doen of niet.  Zie het als een nieuwe uitdaging voor jou en jouw gezin. Wil je meedoen? Of wil je eerst meer informatie?
Mail of bel met de coördinatrice Saskia Baldewsing:

Mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

of bel: 06 223 79 624

cross