kidstimeOp vrijdag 8 juli hadden wij onze jaarafsluiting met een groep kinderen van de Kids Time, Sint Jan Kerk.

We zijn met de kinderen dit keer naar de gigantische luchtkussenpark Bounce Valley gegaan. Wat hebben de kinderen zich toch heerlijk vermaakt. Lekker springen en bouncen op de springkussens, noem maar op. Tussendoor kwamen ze wat drinken en wat lekkers eten. Na afloop waren de kinderen ook helemaal moe van al dat gespring en gebounce.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door de vicevoorzitter van het Parochiebestuur. Wij kregen een mooie bijdrage om deze activiteit met de kinderen te doen. En wat hebben de kinderen genoten! Bedankt!! Ook willen wij onze vrijwilligers en moeders bedanken die het afgelopen jaar ons hebben meegeholpen om elke keer weer een leuke, leerzame en plezierige Kids Time voor de kinderen te organiseren. Op naar een fijne, mooie en leerzame nieuwe schooljaar van de Kids Time, Sint Jan Kerk. Na de vakantie zullen wij de nieuwe datums bekend maken.

Wil je als ouder ook vrijwilliger worden of meehelpen? Dat zouden wij heel fijn vinden, je kunt het dan doorgeven aan Saskia Baldewsing, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of je komt de eerst volgende keer mee met je kind.

Wij van de Kids Time Sint Jan wensen jullie een hele mooie en fijne vakantie toe en hoop jullie weer allemaal te zien in het nieuwe schooljaar!

Groetjes, Werkgroep Kids Time, Sint Jan Kerk.

KidsTime Bounce Valley juli 2022