Kids timeZit je in groep 4,5,6 of 7? Ben je nieuwsgierig naar geloven, bidden, de bijbel en feesten in het Katholieke kerk? Vind je knutselen, spelletjes en gezelligheid ook leuk? 
Kom dan naar de Kids Time, daar gaan we op een speelse en creatieve manier aan de slag met feesten die we samen vieren in de kerk.
We gaan samen op ontdekkingstocht naar de weg van geloven.
Op vrijdag 14 Juli 2023 van 15.30u tot 17.00u in de parochiezaal van de St.Jan kerk (Haaksbergerstraat 253 in Enschede) komen wij voor de laatste keer (voor de zomervakantie) weer bij elkaar met de Kids Time!

Het thema voor deze bijeenkomst is: Christoffel.Christoffel

Christoffel komt van Christophorus, en dat betekent Christusdrager. Hij droeg Christus in zijn hart en volgens de legende ook op zijn schouders. Het zal je niet verbazen dat Sint Christoffel de beschermheilige is van alle reizigers. Hij wordt vaak afgebeeld op bruggen. Heel wat mensen hebben ook een afbeelding van Christoffel aan hun sleutelhanger hangen.
Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij het verhaal van: De Heilige Christoffel.

H ChristoffelGeef je zoon of dochter op bij Saskia of kom gewoon binnen. Als je als ouder mee wilt helpen, ben je van harte welkom om er ook bij te zijn.
Kun je dit keer niet meedoen, maar vind je het wel leuk om een keer mee te doen met de Kids Time, dan kan dat zeker! Neem een vriendje of vriendinnetje mee! Wie weet tot dan!!!
Volgende datum op vrijdag: Na de zomervakantie worden de nieuwe datums bekend gemaakt
Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Begeleiders: Saskia, Engelien, Valerie en lieve moeders die regelmatig meehelpen

Wij wensen jullie allen alvast een fijne, mooie en gezegende zomervakantie toe! Tot volgend schooljaar🙂