logo VNB2010

Zing mee in het VNB-projectkoor in Rome!

Altijd al eens in Rome willen zingen? Dan is dit uw kans! Samen met pelgrims vormt reisorganisatie VNB van 28 augustus tot en met 2 september een projectkoor en wordt er op verschillende locaties in Rome gezongen: de St. Pieter, de Friezenkerk, of gewoon buiten op de Spaanse trappen. Het repertoire is daarom ook divers, van Laudate Dominum van Taizé tot Ave Verum van Mozart; voor ieder moment het juiste gezang. Een onvergetelijk bezoek aan de eeuwige stad.

Rome bezoeken is voor iedereen een belevenis. Helemaal uniek is het als u van 28 augustus tot en met 2 september in een projectkoor kan zingen op dé bijzondere plaatsen van de Eeuwige stad. Deelnemers dienen over een goede zangstem te beschikken en enkele jaren in een kerkkoor te zingen. Pastoor Martin Los uit de parochie Licht van Christus zal de reis pastoraal begeleiden en Sopraan en zangcoach Sonja Roskamp zal het koor onder haar hoede nemen.

Repeteren en genieten

Voorafgaande aan de reis wordt het repertoire ingestudeerd op 27 juni en 22 augustus. Tijdens de reis wordt er indien nodig nog gerepeteerd, zodat wij gezamenlijk kunnen optrekken met onze reisgenoten die niet deelnemen aan het koor. Naast het zingen is er genoeg tijd om de Italiaanse sfeer te proeven. Het ontmoeten van Paus Franciscus gebeurt tijdens de audiëntie op het St. Pietersplein. Deelnemers aan de reis worden van harte uitgenodigd om een reisgenoot mee te nemen.

Meer informatie
Van deze reis is er een folder beschikbaar. Deze folder kunt u aanvragen bij VNB. Ook staat alle informatie op de website.

VNB
T: 073 681 81 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.vnb.nl
Reisnummer: RO1511