Beste parochianen,
margotdijkman

Bij de komst van pastoraal werkster Margot klein Overmeen hebben we u al laten weten dat haar inzet slechts tijdelijk zou zijn, omdat wij met het bisdom in gesprek waren over een definitieve aanvulling van ons pastoraal team. We zijn blij u nu te kunnen melden, dat ons pastoraal team versterkt zal worden met de komst van pastoraal werkster Margot Dijkman. Vanaf 1 mei zal zij deel gaan uitmaken van het pastoraal team van onze samenwerkende parochies, Sint Jacobus de Meerdere, Sint Franciscus van Assisië en Maria Vlucht.  

Pastoraal werkster Margot Dijkman is tot nu toe werkzaam geweest in de Gabriëlparochie. Dat zijn 11 geloofsgemeenschappen rondom Didam, ’s-Heerenberg en Wehl. Ons nieuwe teamlid krijgt haar werkplek in de pastorie bij de Maria Geboortekerk in Losser.

Als parochiebesturen en pastoraal team hebben we deze week op een prettige en ontspannen wijze kennis kunnen maken met pastoraal werkster Margot Dijkman. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij met haar ervaring en opgebouwde deskundigheid een versterking betekent voor ons pastoraal team.

Zodra daar meer over bekend is, zullen wij u laten weten op welk moment pastoraal werkster Margot Dijkman in onze parochies zal worden gepresenteerd en u met nader kennis met haar kunt maken.

We hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking. Dat er zegen mag rusten op haar en ons samenwerken.

Omdat we ons kunnen voorstellen, dat u zich afvraagt hoe het dan met pastoraal werkster Marga Klein Overmeen verder gaat, laten we u ook weten dat het bisdom met haar in gesprek gaat over een nieuwe benoeming elders in het bisdom. Maar tot 1 mei blijft zij ons pastoraal team versterken. We zijn daar erg blij mee.

Namens de gezamenlijke parochiebesturen en het pastoraal team, pastoor André Monninkhof