10_kerken_banner

We zijn te gast bij de franciscanen in Megen ( Noord Brabant). Hier woont een kleine kloostergemeenschap van jongere en oudere broeders. Samen met hen maak je een weekend mee in een prachtig zeventiende-eeuws klooster. Je hebt een eigen kamer (kloostercel) tussen de kamers van de broeders. We eten samen met hen mee en je kunt deelnemen aan hun gebedstijden. Verder maken we ons eigen programma. Megen is een klein monumentaal stadje aan de Maas in een mooie omgeving voor een wandeling langs of door de uiterwaarden.

Begeleiders: Pastor Frank de Heus en Drs. Frank Beuger

Data: vrijdagmiddag 23 juni tot en met zondagmiddag 25 juni ( voor twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers ).

Kosten: De broeders vragen een dagvergoeding van tussen € 25,- en € 35,-. Met als richtbedrag € 30. U bepaalt zelf wat u (al naar gelang uw inkomen) daadwerkelijk wilt geven. Mensen met een minimuminkomen kunnen (na overleg met de gastenbroeder) eventueel iets minder geven. Het weekend geldt als twee dagen. Het bedrag moet vooraf bij Frank de Heus worden voldaan i.v.m. de reservering.

Opgave tot uiterlijk 23 april: Frank de Heus: 06 300 988 33 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aantal deelnemers: maximaal 10

cross

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga naar boven