Voorbereiding Eerste heilige Communie Jacobusparochie

De voorbereiding van kinderen uit groep 4 en hoger zal begeleid worden door de parochiële werkgroep en pastor Frank de Heus. De voorbereiding vindt grotendeels plaats binnen de parochie. We passen de samenkomsten dit jaar aan vanwege de Corona-maatregelen. Van wie meedoet zal inzet en goede zin worden gevraagd. We werken met het project ‘Over de drempel’. We dragen kennis over, maar willen kinderen en ouders vooral over de drempel van de kerk laten stappen om samen het geheim van het land van God te beleven. Aan de hand van het liturgisch jaar ontdekken kinderen (en wellicht ook ouders) wie Jezus is en wat Hij voor ons vandaag kan betekenen. We beginnen bij de Advent en eindigen met Pinksteren. Aanmelden kan tot 19 oktober.

De data van de Startavond en vieringen van de Eerste heilige Communie zijn de volgende. U kunt uw zoon of dochter opgeven via: https://www.katholiekenschede.nl/1ecommunieform .

Startavonden:

• Enschede Noord: woensdag 28 oktober, 20.00-21.00 uur, Jozefkerk Enschede
• Enschede Zuid: donderdag 5 november, 20.00-21.00 uur, Janskerk Enschede

Vieringen Eerste heilige Communie (onder voorbehoud):

• zondag 16 mei, Jozefkerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Noord.
• zondag 30 mei, Sint Jankerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Zuid.

Voor programma en meer informatie:

• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 300 988 33.