Geachte mevrouw, heer,

Met veel plezier willen wij onze nieuwe cursus Spiritualiteitsonderwijs Plus onder uw aandacht brengen. Dit programma is bedoeld voor diegenen die zich  graag verder willen verdiepen in een bepaalde mystieke auteur of een spiritueel thema en die met medestudenten willen onderzoeken wat het thema met hen doet en voor hen betekent in hun persoonlijk leven en/of in hun werk.

In zes lesochtenden wordt een spiritueel thema en een daaraan gerelateerde mystieke auteur behandeld. Iedere lesochtend bestaat uit een college mystieke tekstlezing en een college thematiek 

In de middag wordt, onder deskundige begeleiding in gesprek met medestudenten gesproken over hetgeen die ochtend aan de orde is gesteld. Op deze wijze kan het geheel beter ‘gronden’ en krijgt het samenhang. Deze cursus bestaat uit vier blokken van elk zes lesochtenden. Het eerste blok start september a.s.

Uitgebreide inhoudelijke (welke thema’s en auteurs) en praktische informatie (locatie, prijs, tijdstippen e.d.) vindt u op onze website: www.schoolvoorspiritualiteit.nl, onder het vakje ‘Spiritualiteit à la Carte’. Wij nodigen u van harte uit daar de overige informatie te bekijken.

Mocht u vragen hebben dan kunt u via telefoonnummer 024-3612162 Corrie van Baal of Wendy Litjens bereiken.

Met vriendelijke groet,

Hein Blommestijn

Coördinator School voor Spiritualiteit

 

Titus Brandsma Instituut

Toernooiveld 300

6525 EC Nijmegen

Tel. 024-3612162

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schoolvoorspiritualiteit.nl