Mariabeeld Eggerode

Voor de vijfde keer organiseren we ook dit jaar weer een bedevaart naar Eggerode. Een van de oudste bedevaartplaatsjes in het bisdom Munster. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei a.s. We starten de dag met een korte rondgang door Eggerode met uitleg over de bedevaartplaats. Daarna bidden we lopend in stilte samen de kruisweg, waarna er gelegenheid is voor meditatie in de genadekapel en/of een kaars op te steken. Aansluitend is er een eucharistieviering in de Maria Geboortekerk met als voorganger Pastor Kortstee. Tegenover de kerk is een winkel voor verkoop van religieuze souveniers. Als afsluiting van de dag heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van een gezamenlijke warme maaltijd in een restaurant naast de kerk

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. U kunt de aanmeldingsformulieren vinden in de kerken. Vervoer zal met eigen auto, s plaatsvinden. U kunt zich aanmelden tot maandag 4 mei 2015 en het formulier geheel ingevuld deponeren in de brievenbus bij het secretariaat van de Jacobuskerk.

U kunt zich ook aanmelden per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch onder nummer 47 62 910 's avonds na 19.00 uur.

Riet Franke