De bisschop heeft parochies in ons bisdom gevraagd in ieder geval op zondag te vieren in de eucharistische centra. Voor ons betekent dat, dat wij met ingang van zondag 16 januari eucharistievieringen aanbieden in onze eucharistische centra. Dit doen we conform het Coronaprotocol van de Nederlandse bisschoppenconferentie. Dit zijn vieringen voor maximaal 50 aanwezigen. Er zingt één cantor of een koorgroep van maximaal 4 personen. Bezoekers moeten reserveren voor de viering.

Verder blijven we ons terughoudend opstellen uit solidariteit met de samenleving. Dat doen we door het aantal contactmomenten en daardoor de kans op besmettingen zoveel mogelijk terug te dringen. Uiteindelijk gaat het erom de zorg te ontlasten. Dus geen verdere vieringen, repetities, koffiedrinken, samenkomsten met volwassenen. Voor kinderen en jongeren is er meer mogelijk. Dit alles op basis van de regels van de Rijksoverheid.

Voor de komende drie weekends betekent dat het volgende:

Zondag 9 januari:

  • Eucharistieviering Pancratiuskerk Haaksbergen, besloten eucharistieviering, 9.30 uur: P. Daggenvoorde + W. Rekveld, koorgroep Pancratius

Zondag 16 januari:

  • Eucharistieviering Maria Geboorte Losser, 9.00 uur, P. Daggenvoorde, Caeciliakoor
  • Eucharistieviering Jozef Enschede, 11.00 uur, J. Kortstee, koorgroep Schola
  • Eucharistieviering Pancratius Haaksbergen, W. Rekveld, koorgroep Pancratiuskoor

Zaterdag 22 januari:

  • Eucharistieviering Bonifatiuskerk Haaksbergen, 18.30 uur, J. Kortstee, koorgroep Bonifatiuskoor

Zondag 23 januari:

  • Eucharistieviering Maria Geboorte Losser, 9.00 uur, W. Rekveld, koorgroep Caeciliakoor
  • Eucharistieviering Jozef Enschede, 11.00 uur, P. Daggenvoorde, koorgroep Ariënskoor
  • Besloten oecumenische viering Pancratius Haaksbergen, 10.00 uur, E. Veltkamp + ds. J. Stein, koorgroep Pancratius

Voor de vieringen dient u te reserveren:

Losser

H.M.Geboorte

Reserveren per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via het secretariaat 053 538 12 24.

Jozef

U stuurt in de week voorafgaande aan de viering voor donderdag 11.00 uur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch reserveren kan ook op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur op 053-4354808.

Haaksbergen

Bonifatius

U stuurt vóór vrijdag een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u niet kunt mailen, mag u van maandag t/m woensdag bellen naar 06 186 00 463

Haaksbergen

Pancratius

U stuurt vóór vrijdag een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u niet kunt e-mailen, mag u van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 10.00 uur bellen naar 06 362 98 990.

       

 

De vieringen worden uitgezonden op de volgende kanalen:

Bonifatiuskerk Haaksbergen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2327-HH-Bonifatius-en-Gezellen-De-Veldmaat

Maria Geboortekerk Losser: https://www.youtube.com/c/MariaVluchtParochie

Pancratiuskerk Haaksbergen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2326-Pancratiuskerk-Haaksbergen

Sint Jozefkerk Enschede: https://www.youtube.com/c/stjozefkerkenschede