Voorbereiding Eerste heilige Communie Jacobusparochie

Deuren1

De voorbereiding van kinderen uit groep 4 en hoger zal begeleid worden door de parochiële werkgroep en pastor Frank de Heus. De voorbereiding vindt plaats binnen de parochie. We hopen ons programma als vanouds te kunnen doen, maar als het nodig is vanwege Corona, passen we het programma ook dit jaar weer aan. Van wie meedoet zal inzet en goede zin worden gevraagd. We werken met het project ‘Over de drempel’. We dragen kennis over, maar willen kinderen en ouders vooral over de drempel van de kerk laten stappen om samen het geheim van het land van God te beleven. Aan de hand van het liturgisch jaar ontdekken kinderen (en wellicht ook ouders) wie Jezus is en wat Hij voor ons vandaag kan betekenen. We beginnen bij de Advent en eindigen met Pinksteren. Aanmelden kan tot 16 oktober.

 

 

De data van de Startavond en vieringen van de Eerste heilige Communie zijn de volgende. U kunt uw zoon of dochter opgeven via:https://www.katholiekenschede.nl/1ecommunieform

Startavonden:

  • Enschede Noord: maandag 8 november, 19.30-21.00 uur, Parochieel Dienstencentrum, Nieuwe Schoolweg 2 bij de Jozefkerk.
  • Enschede Zuid: donderdag 11 november, 19.30-21.00 uur, Parochiezaal bij de Sint Janskerk aan de Haaksbergerstraat 253.

Vieringen Eerste heilige Communie

  • zondag 15 mei, Jozefkerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Noord.
  • zondag 22 mei, Sint Jankerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Zuid.

Voor programma en meer informatie:

  • https://www.katholiekenschede.nl/profielen/catechese-sacramenten/1e-communie-en-aanmelden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 300 988 33.