10_kerken_banner


 
Veel dertigers en veertigers zoeken voor de grote vragen van het leven niet langer antwoord in kerk of geloof. Een gemiste kans? Hoewel er met betrekking tot bezinning veel te kiezen is: Boeddhisme, mindfulness en zo veel meer, spreken de meeste dertigers, veertigers de taal van de christelijke traditie het best. Waarom zou je dan niet juist daarin, in je eigen 'native spiritual language', je richting en zin zoeken? Heb jij ( dertiger, veertiger) zin om een weekend bezig te zijn rondom de thema’s:
  • zingeving in je leven en de mogelijke rol van de christelijke traditie hierin;
  • het leven in een snelle keuzemaatschappij. Hoe houd je de balans? Waar leg je prioriteiten?
  • rust en ontspanning. Hoe kom je tot rust, hoe krijg je jezelf stil?
Gun jezelf een weekend en geef je op! In juni richten we ons op de ‘jongeren’. Het weekend in januari staat open voor jong en oud. We verblijven bij de Franciscanen te Megen in een sfeervol monumentaal klooster met een kleine gemeenschap. We eten en ( wie wil ) bidden met de broeders mee en bieden daarnaast ons eigen programma aan.

Begeleiders: Pastor Frank de Heus en Drs. Frank Beuger

Data: vrijdagavond 26 tot en met zondagmiddag 28 januari 2018 ( open voor iedereen ) én vrijdagmiddag 22 juni tot en met zondagmiddag 24 juni ( voor twintigers, dertigers en veertigers ).

Kosten: € 70,--.

Opgave: Frank de Heus:  06 300 988 33 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aantal deelnemers: maximaal 10
cross

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aanmelden nieuwsbrief en parochieblad Pelgrim

Ga naar boven