NUTTER – De beleving van kerst op een bijzondere wijze. Speciaal door en voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, wordt a.s. zondag 17 december het boerenerf van de Familie Kuks aan de Vlasreutenweg in Nutter omgetoverd in een klein Bethlehem. Want daar volgt net als ruim tweeduizend jaar geleden een bont gezelschap de ster naar de geboorteplek van Jezus.

De Werkgroep Aangepaste Kerkdiensten In Twente (WAKIT) en vele vrijwilligers zijn al enige tijd bezig met de voorbereidingen van de viering en het ombouwen van een kapschuur tot kerststal. Ze hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om deze speciale kerstviering te organiseren. Dit jaar is het 
alweer voor de 13e keer dat de kerstviering in deze opzet wordt gehouden, er wordt alweer hard geoefend om er ook dit jaar weer een onvergetelijke viering van te maken en iedereen een heus kerstgevoel te laten ervaren.  We merken dat onze doelgroep deze viering op een heel bijzondere wijze beleeft. Met veel bekende liederen en talentvolle spelers hopen we er ook dit jaar weer voor hen een echt kerstfeest van te maken, waarbij iedereen die deze doelgroep een warm hart toedraagt meer dan welkom is.

De kerstviering begint om 18.30 (verzamelen vanaf 18.15) aan de Bovenesweg alwaar u ook kunt parkeren. Vanaf Ootmarsum volgt u de weg naar Vasse, daar rijdt u door tot aan de ster en wordt u gevraagd de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt.
Wij adviseren u in uw kleding keuze rekening te houden met de weersomstandigheden, de viering begint net als alle andere jaren buiten. Herders, Engelen, Jozef en Maria….een twinkelende ster en wie weet wat we onderweg zullen aantreffen. 

Loading...