United4Christ heeft het al verschillende keren laten horen; concerten worden een belevenis als dit koor en orkest van de partij is! Een bevlogen koor van topniveau, dat het publiek telkens weer mee weet te nemen op een muzikale reis, is zeldzaam. Voeg er een orkest met hoogstaande musici aan toe en je hebt iets unieks. Dat is precies wat United4Christ brengt op 24 september in Enschede.

United4Christ bestaat uit 20 zangers en zangeressen, een eigen combo en een blazerssectie. Koren of orkesten gebruiken om een speciale avond net dat beetje 'extra' te geven, is niets nieuws. Maar met United4Christ (onder leiding van dirigent Aad Contze) gebeurt er meer dan alleen het samenbrengen van deze ingrediënten. De leden van het koor & orkest spelen vanuit een overtuiging dat muziek op een bijzondere manier mensen aanspreekt. De musici en koorleden zijn overtuigd christen en brengen de inspiratie van dat geloof graag over aan het publiek.

Het afgelopen jaar heeft United4Christ al op verschillende plekken op deze manier van zich laten horen. De combinatie van een koor en orkest bleek toen ook al een duidelijke meerwaarde bij liederen in diverse stijlen. De komende avond belooft dan ook een complete, inspirerende en muzikale ervaring te worden!

Meer informatie over United4Christ is te vinden op www.united4christ.nl.

24 september

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Enschede-Zuid, Haaksbergerstraat 118, Enschede

Aanvang: 19.30 uur

Toegang: vrij, wel collecte

Plaatsreservering: www.events4christ.nl / tel. 0297-237171